Skip to content Skip to footer

За нас

Бижута
за Вас

Блясък, неповторим стил и съвършенство.
Понякога тайната се крие в малките детайли, а аз съм си поставила за цел да Ви покажа пътя към красотата.
Бижутата са моето вдъхновение и страст!
Те са много повече от обикновен аксесоар, който да съчетаете с подходящите дрехи. Създават настроение и могат да вдъхнат на всяка визия частица от Вашата индивидуалност и характер.
Ръчната им изработка е мое хоби. Исках да създам уникални модели, които да се отличат от стандартната бижутерия по магазините. Да изработя бижута, подходящи за всяка дреха в ежедневието на модерната жена. Така се роди идеята да споделя своята работа с ВАС!
Онлайн магазин „JEWELRY CURRENT” е една мечта, превърнала се в реалност!
Стремя се да създавам продукти, които да Ви вдъхновят и напомнят за малките красиви моменти от ежедневието – споделени усмивки, топлина и щастие.
Вярвам че полускъпоценните камъни и тяхната уникална визия ще подчертаят Вашия уникален образ, пръвръщайки се в ярък акцент към стила Ви. По този начин, визията Ви ще е винаги изпълнена с цвят и много настроение.
Ако и Вие сте жена, която обича да изпипва всеки детайл, вече можете да откриете ефектни и стилни аксесоари, подходящи за всеки момент от живота. Бижутата от естествени камъни ще Ви помогнат да бъдете винаги привлекателна, уникална и желана.

Нова
колекция

Вдъхновени сме от природата, изкуството и модата

Защо
да изберете „JEWELRY CURRENT”?

Бижута, изработени с много внимание към детайла, съчетавайки различни материали. Това ми дава свободата да творя без ограничения и да създавам уникални комбинации, подходящи за всеки вкус. Търсите високо качество и неповторим дизайн? Едно добре подбрано бижу, може да бъде чудесен подарък за Вас или близките Ви. Изберете своята индивидуалност в онлайн магазин JEWELRY CURRENT.

Какво казват нашите клиенти

Всяко бижу има своята история и душа, които го правят незаменимо.

Всяко бижу, което сте създали, разказва своята история и допринася за моя стил. Благодаря ви за вашия професионализъм и внимание към детайлите.

Мария Стоянова

Клиент

Очарован съм от уникалния стил и изработка на вашите бижута. Те са невероятно красиви и винаги привличат вниманието на околните.

Христо Петров

Клиент

Аз и моите близки обичаме бижутата и благодарение на вас, винаги намирам подходящия подарък за специални хора в моя живот.

Марина димитрова

Клиент

"Във всяко ръчно изработено бижу се крие история, готова да бъде разказана."